top of page

OM OS.

Anna Platon

Anna Platon er den første og eneste officielt udlærte kvindelige ædelmetalstøber i Danmark. Hun er udlært hos Francois Deletaille i 2008. Efter flere års erfaring stiftede hun i 2017 ædelmetalstøberiet Platon Cph.

Anna er en passioneret støber, som er kendt for sin personlige service, imødekommenhed og dytige håndværk.

Anna Platon
Simone

Simone Klyver

Simone studerer på bacheloruddannelsen Smykker, Teknologi og Business på Københavns Erhvervsakademi. Hun er i gang med 5. semester og i den forbindelse i praktik hos Platon Cph. 

Sebastian Platon

Sebastian Platon

Støberiet drives i dag af Anna og hendes mand Sebastian. Sebastian er uddannet  økonom og har blandt andet arbejdet for Det Kongelige Teater. Han holder styr på papirarbejdet i Platon Cph, og fungerer også som virksomhedens forgylder. 

Cled

Cledwyn Ellison (Cled)

Cled blev deltidsansat i virksomheden pr. 1. maj 2023. Han er oprindeligt fra England, men har boet i Danmark i flere år. Han indgipser, assisterer i støbeprocessen og hjælper med de daglige gøremål.

Bjarne_edited.png

Bjarne Kure

Bjarne har været ansat i firmaet siden oktober 2022. Han har været drivkraften bag overgangen til vores nye økonomisystem og står for den daglige drift af firmaets bogholderifunktion. 

Julius Platon

Julius har været ansat siden februar 2023. Han står for opdatering af platoncph.dk, budkørsel samt assistance i forbindelse med virksomhedens udviklingsprojekter.

bottom of page